غار ثور
در بابهای ۱و ۲ انجیل مرقس و در غزل ۲۵۳۹ صائب تبریزی کلمه توبه وجود دارد. در سوره توبه به پناه بردن رسول اکرم(ص) به غار ثور اشاره شده است. در روایات به پناه بردن رسول اکرم(ص) و ابوبکر به غار ثور و تخم گذاشتن کبوتر و تندن تار عنکبوت بر دهانه غار اشاره شده است. در مقاله کلمات غار، تخم و کبوتر ذکر شدهاند. مصطفی فرزانه نویسنده کتابهای «صادق هدایت در تار عنکبوت» و «عنکبوت گویا» است. در ویکیپدیا مختصات شرقی کوه ثور ۳۹۵۱۰۳ ذکر شده است. در ادامه مقاله بیان شده که در ویکیپدیا مساحت کشور انگلستان ۱۳۰۳۹۵ کیلومتر مربع ذکر شده است. ارقام این دو عدد مشترک هستند. در این ماجرا رسول اکرم(ص) از طریق جاسوسان عبدالمطلب عموی خود از نقشه قبایل قریش در مورد قتلش مطلع میشود و به غار ثور و بعد به مدینه پناه میبرد. در مسمط ۱ ادیب الممالک کلمات جاسوس و یثرب ذکر شدهاند. داستایفسکی نویسنده کتاب «رویای عموجان» است. در سوره توبه و در ادامه مقاله کلمه جاسوس ذکر شده است. قریشیان از طریق ردپا و جای کفش بر روی زمین به غار ثور رسیدند. در ادامه به خبری از جامعه تحلیلی الف اشاره شده که در عنوان آن کلمه ردپا وجود دارد. رسول اکرم(ص) در برابر قریش اپوزیسیون بوده است. در توضیحات اپوزیسیون در ویکیپدیا عکس جای کفش بر زمین آمده است. بر روی کفشها عکس فیل است. در سوره قریش کلمات فیل و پیل و در غزل ۱ فیض کاشانی کلمه فیل و در ترجیع بند ۱ خاقانی کلمه پیل وجود دارد. اپوزیسیون به معنی ضد است. در سوره توبه و در شعر ۱ در نیایش خداوند بوستان سعدی و در ادامه مقاله کلمه ضد ذکر شده است. در غزل ۱۲۰۷ مولانا بیان شده: «گَرد کفش خاک پای مصطفی را سرمه ساز» در قصیده ۱۱۴ خاقانی بیان شده:
شاه سنجر شدی به هر هفته *** به سلام دو کفش گر یک بار
در این بیت عددهای ۲ و ۱ و کلمه سلام ودر لمعات ۱ عراقی کلمه سلام وجود دارد. پیام رسول اکرم(ص) سلام، صلح و دوستی است. در مقاله کلمات صلح و دوستی ذکر شدهاند. اگر عبارت «غار ثور» را به عدد ابجد صغیر تبدیل کنیم حاصل ۱۷ میشود. سوره قریش ۱۷ کلمه و ۴ آیه دارد. در این ماجرا قبایل قریش قرار میگذارند که از هر قبیله یک نفر انتخاب شده و ضربهای به رسول اکرم(ص) بزند. نقشه قبایل قریش شبیه فصل پنجم فیلم بازی تاج و تخت و کشتن جان اسنو است. در شعر ۱ در نیایش خداوند بوستان سعدی کلمات مصطفی، تاج، تخت و جان و در شعر ۱ مجلس اول سعدی کلمات المصطفی، تاج، تخت و جان و در مسمط ۱ ادیب الممالک کلمات محمد، تاج، تخت، جان وجود دارند. در بیت زیر از مسمط ۱ ادیب الممالک کلمه اشتر وجود دارد. اگر بیت زیر را به عدد ابجد وسیط و صغیر تبدیل کنیم حاصل ۱۹۹ و ۱۷۲ میشود. در مقاله عددهای ۱۱۹ و ۱۷۲ ذکر شدهاند. ارقام عددهای ۱۱۹ و ۱۹۹ مشترک هستند.
بوقحف چرا چوب زند بر سر اشتر *** کاشتر به سجود آمده با ناز و تبختر
در باب ۱ انجیل مرقس کلمه شتر یا ناقه و در ادامه مقاله کلمه گوشت ذکر شده است. در توضیحات ناقه صالح در سایت ویکیشیعه که آدرس آن در زیر آمده بیان شده: «در روایتی در کافی آمده که فردی به نام قُدار او را کشت و قوم صالح(ع) گرد آمدند و همه به ناقه ضربهای زدند و گوشتش را تقسیم کردند و همگی از آن خوردند. صالح(ع) به آنان سه روز مهلت توبه داد و پس از آن عذاب نازل شد.» این ماجرا شبیه نقشه قبایل قریش است. در سوره قمر به معجزه ناقه صالح(ع) و معجزه رسول اکرم(ص) و شق القمر یا تقسیم شدن ماه اشاره شده است. در شعر ۱ مجلس اول سعدی کلمات صالح و انشق القمر و در مسمط ۱ ادیب الممالک کلمات محمد، معجزه، شق، قمر و شتر ذکر شدهاند. در قصیده ۱ نسیمی و در غزل ۱۱ نسیمی به معجزه شق القمر محمد(ص) اشاره شده است. در برگهای ۱۱۱ و ۲۰۰ کتاب والکیریها کلمه معجزه وجود دارد. در توضیحات کوه ابوقبیس در سایت ویکیشیعه که آدرس آن در ادامه آمده بیان شده: «بنابر روایتی، در هنگام شق القمر، نیمی از ماه بر فراز ابوقبیس و نیمی بر بالای قعیقعان دیده شد» در ویکیپدیا ارتفاع کوه ابوقبیس ۱۳۸۰ فوت ذکر شده است. در حکایت ۲۰ باب سوم گلستان سعدی کلمه ارتفاع و در ادامه مقاله عدد ۱۳۸۰ ذکر شده است. معجزه پیامبر(ص) و شق القمر اینگونه بوده که مردم آن ناحیه یا منطقه تصور کردند که ماه دو نیم شده است. در برگ ۱۱ کتاب کیمیاگر کلمه تصور وجود دارد.
آدرس توضیحات ناقه صالح در سایت ویکیشیعه
آدرس توضیحات کوه ابوقبیس در سایت ویکیشیعه
مطلبی که بیان گردید بخشی از مقاله «کافران مانند دخان یا دود حقیقت را میپوشانند.» است که آدرس آن در زیر آمده است.
https://noorvaneshaneha.blogspot.com/2025/02/blog-post_23.html
https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/d92580
نظرات
ارسال یک نظر