موسی(ع) و ید بیضا
اگر عبارت «موسی(ع) و ید بیضا» را به عددهای ابجد کبیر تبدیل کنیم حاصل ۱۰۱۹ میشود. در ادامه مقاله عدد ۱۰۹۱۱ ذکر شده است. ارقام عددهای ۱۰۱۹ و ۱۰۹۱۱ مشترک هستند. در بیت زیر از ترجیع بند ۱ شاه نعمت الله ولی عبارت ید بیضا و در قصیده ۱ شاه نعمت الله ولی کلمه بیضا وجود دارد. در سوره اعراف و ترجمه انصاریان بیان شده: «و دستش را از گریبانش بیرون کشید که ناگاه دست برای بینندگان سپید و درخشان گشت.» اگر این آیه را به عدد ابجد صغیر تبدیل کنیم حاصل ۱۹۱ میشود. در مقاله عدد ۱۱۹ ذکر شده است. بین عددهای ۱۱۹، ۱۹۱، ۱۰۱۹ و ۱۰۹۱۱ سه رقم مشرک هستند. اگر بیت زیر را به عدد ابجد کبیر تبدیل کنیم حاصل ۵۴۱۳ میشود. در مقاله بیان شده که سوره اسراء ۱۵۳۴ کلمه دارد. در سوره اسراء به معجزات موسی(ع) اشاره شده است.
لَمعه ای از آفتاب ذوالفقارش شد پدید *** عارفان تمثال نورش بر ید بیضا زدند
در مصرع زیر از قصیده ۱ فضولی به ید بیضا اشاره شده است. اگر مصرع زیر را به عدد ابجد صغیر تبدیل کنیم حاصل ۸۵ میشود.
وقتست ز آستین ید بیضا برون کنی
در ترجیع بند ۱ اوحدی کلمه طاها و در ترجیع بند ۱ شاه نعمت الله ولی کلمات طه و ید بیضا ذکر شدهاند. آیه ۲۲ سوره طه و ترجمه خرمشاهی بیان میکند: «و دستت را در بغلت كن، تا سپيد و درخشان بدون هيچ بيمارى [پيسى] بيرون آيد كه اين نيز معجزه ديگرى است» اگر این آیه را به عدد ابجد وسیط تبدیل کنیم حاصل ۳۵۸ میشود. در مقاله عددهای ۳۸۳۵، ۸۵۸۳ و ۳۵۵۸۳ ذکر شدهاند. ارقام عددهای ۳۵۸، ۳۸۳۵، ۸۵۸۳ و ۳۵۵۸۳ مشترک هستند. در سوره نمل و ترجمه مکارم شیرازی بیان شده: «و دستت را در گريبانت داخل کن؛ هنگامي که خارج مي شود، سفيد و درخشنده است بي آنکه عيبي در آن باشد؛ اين در زمره معجزات نُه گانه اي است که تو با آنها بسوي فرعون و قومش فرستاده مي شوي؛ آنان قومي فاسق و طغيانگرند!» اگر این آیه را به عدد ابجد صغیر تبدیل کنیم حاصل ۵۴۰ میشود. در مقاله عدد ۵۴۰ ذکر شده است. در سفر خروج بیان شده: «خداوند بار دیگر به موسی فرمود: «دست خود را به داخل ردایت ببر.» موسی اطاعت كرد و وقتی آن را بیرون آورد دستش به مرضی مبتلا شده پُر از لکههای سفید، مانند برف گردیده بود.» در باب ۱ کتاب مقدس اشعیاء کلمات بیمار، لکه و برف سفید و در برگ ۲۱۵ کتاب الف عبارت «لکههای اگزمای روی پوستم» و در شعر ۱ لیلی و مجنون جامی کلمات برف و سفید و در باب ۱ کتاب مقدس استر کلمه سفید وجود دارد. در مقاله بیان شده که امیرعباس هویدا نویسنده کتاب ««برف در صحرای سینا» است. در ترجمههای دیگر آیهای از سفر خروج که به آن اشاره شده کلمه جذام وجود دارد. در باب ۱ انجیل مرقس به شفای فردی مبتلا به بیماری جدام توسط مسیح(ع) اشاره شده است. در مقاله به سورههای شعراء، قصص، اعراف و مورچه اشاره شده است. در سورههای شعراء، قصص، اعراف و نمل نیز به معجزه ید بیضا موسی(ع) اشاره شده است. بیت زیر از ترجیع بند ۱ نسیمی است.
ای موسی حق طلب! رها کن *** بحث «ارنی» و«لن ترانی»
در زیر ویدئویی با عنوان «چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذر/که نیرزد این تمنا به جواب لن ترانی» درباره موضوع بیت بالا آمده است. اگر عنوان ویدئو زیر را به عددهای ابجد کبیر و وسیط تبدیل کنیم حاصل ۳۳۰۱ و ۲۵۳ میشود. در مقاله عددهای ۱۳۳۰ و ۲۵۳ ذکر شدهاند. ارقام عددهای ۱۳۳۰ و ۳۳۰۱ مشترک هستند. در ویدئو زیر به سه بیت زیر از سعدی، حافظ و مولانا درباره موضوع بیت نسیمی اشاره شده است. اگر سه بیت زیر را به عدد ابجد صغیر تبدیل کرده و با یکدیگر جمع کنیم حاصل ۵۳۲ میشود. مدت زمان ویدئو زیر ۱:۱۱ است. در مقاله عدد ۱۱۱ ذکر شده است.
سعدی:
چو رسی به کوه سینا «أرِنی» مگو و بگذر *** که نیارزد این تمنا به جواب «لن ترانی»
حافظ:
چو رسی به طور سینا «أرِنی» بگو و بگذر *** تو صدای دوست بشنو، نه جواب «لن ترانی»
مولانا:
«أرِنی» کسی بگوید که تو را ندیده باشد *** تو که با منی همیشه، چه «تری» چه «لن ترانی»
https://www.aparat.com/v/s94d21x
مطلبی که بیان گردید بخشی از مقاله «کتاب نور و کتاب نشانهها» است که آدرس آن در زیر آمده است.
نظرات
ارسال یک نظر